Over ons

Ons verhaal

Vijf bevriende muzikanten besloten tijdens de lockdown hun krachten te bundelen. Vaak wordt er qua muziekgenres in hokjes gedacht, een taboe dat ze graag willen doorbreken.
De combinatie van zang met strijkkwartet bleek er een te zijn die niet vaak gemaakt wordt, en dit geheel onterecht. Met hun eigen arrangementen hopen ze u te verleiden, verrassen en nummers op een andere manier te laten kennen of herontdekken.

Als een kameleon sluipen ze doorheen de muziek van de laatste eeuw.

Anna van der Burgt

Zang

Floris Uytterhoeven

Viool

Jeroen Vernimmen

Viool

Ine
Kuypers

Altviool

Harmen
Goossens

Cello

Anna van der Burgt kon u in het verleden al bewonderen in verscheidene musicals, waaronder: ‘My Fair Lady’, ‘Shout!’, ‘Madagascar’ en ‘Mozart!’. Hiernaast fungeert ze als freelance zangeres, vocalcoach en poppenspeelster.
De strijkers spelen voor verschillende grote huizen, zoals: ‘Antwerp Symphony Orchestra’, ‘Opera Ballet Vlaanderen’ en ‘De Munt’. Als strijkkwartet, onder de noemer ‘Opus 4‘, speelden ze mee in musicalproducties als ‘Lelies’, ‘Mozart!’ en ‘Chaplin’, en werkten ze samen met ‘Toneelgroep Amsterdam’. Ze speelden al over de ganse wereld (VS, China, Zuid-Korea, Zuid-Amerika, … en de meeste Europese landen).